Daniëlla voet(en)Plus

Dingen die bij je horen kosten géén Energie

Welkom !!


Hallo, mijn naam is Daniëlla van Komen. 

Ik ben voetreflexPlus therapeut en behandelaar van mijn praktijk: Daniëlla voet(en)Plus. 

VoetreflexPlus™ therapie valt onder Complementaire zorg wat letterlijk betekent 'Aanvullende zorg'. 

VoetreflexPlus therapie™ helpt bij klachten, brengt verlichting, zorgt voor meer vitaliteit én lichamelijke en/of emotionele ontspanning. Doel van de behandeling is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren. Plus staat voor het combineren van de Oosterse geneeswijze en de Westerse benadering om daarmee het beste van twee werelden samen te brengen.

Onze voeten weerspiegelen het hele lichaam, elk orgaan en ieder lichaamsdeel zijn door energiestromen verbonden met een bepaald reflexgebied in de voet. Door druk (kan ook energetisch) uit te oefenen op de reflexzones van de voet en/of lichaam zodat blokkades worden opgeheven. VoetreflexPlus is dus een therapievorm die op een natuurlijke manier helpt om problemen met de gezondheid van zowel lichaam als geest aan te pakken.

Zijn er specifieke klachten dan kunnen we samen een behandel traject afspreken. Wel is het belangrijk om vooraf aan dit traject een huisarts/specialist te raadplegen.

Ook zonder specifieke klachten is een VoetreflexPlus behandeling een aanrader omdat het preventief, ondersteunend en onderhoudend werkt en daarmee kan een hoop leed worden voorkomen. Ik start altijd vooraf met een (korte) anamnese zodat we samen kunnen kijken wat nodig is om optimaal effect te hebben van een voetreflexPlus behandeling. 

Ik ben een geregistreerd therapeut, mijn behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullend pakket (complementaire zorg), volgens de voorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar.  

Met lieve groet, Daniëlla

 

Wil je graag een afspraak maken? JA, dat kan:

Zie hieronder en vul gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Op naar een 'Moment voor Jezelf' !!
SCAG
Cliëntfolder SCAG.pdf (613.7KB)
SCAG
Cliëntfolder SCAG.pdf (613.7KB)
Filmpje Geschillen SCAG